Voor wie?

Iedereen komt in z’n loopbaan wel eens iets tegen, dat niet zomaar eenvoudig op te lossen is. Daar is niets geks aan, integendeel, geen enkele weg is zonder hobbels. Coaching is dan een bewezen goede manier om het probleem onder ogen te zien en aan te pakken. In sommige organisaties behoort de mogelijkheid van coaching zelfs tot de arbeidsvoorwaarden! Als jij bereid en in staat bent om op een ándere manier naar jezelf te kijken en je eigen motieven en drijfveren beter wilt leren kennen, dan begeleid ik je graag op deze ontdekkingstocht.

Onderweg coacht managers en professionals in alle fasen van de loopbaan. Iedere fase brengt immers nieuwe vragen met zich mee. Aan het begin is er de onervarenheid met leidinggeven of het groeien in de eigen professionaliteit, later kan er opnieuw keuzeproblematiek ontstaan of een gebrek aan focus, een (dreigend) conflict, communicatieproblemen, onvoldoende performance of een (dreigende) burn-out. Aan het einde van de loopbaan komen er vaak vragen over zinvolheid en behoud van vitaliteit.

Voor u?

Mijn opdrachtgevers zijn te vinden in diverse sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven en onder organisaties in het hoger onderwijs, de zorg en de publieke dienstverlening.

OnderwegNini ValetonT 06-12095889E info@onderwegadvies.nlKvK 34262854Disclaimer