Disclaimer

Bij het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer. Ieder hieronder genoemd punt van deze disclaimer is van toepassing op deze website. Als u niet instemt met ieder punt van deze disclaimer, maak dan geen gebruik van deze website. We behouden het recht om op ieder moment deze punten te wijzigen. U dient daarom regelmatig deze disclaimer te controleren op wijzigingen. Bij gebruik van deze website volgend op een wijziging van deze disclaimer, stemt u in met deze disclaimer ongeacht het feit of u deze wijziging heeft gelezen of niet.

Alle informatie op onze website valt onder auteursrechtelijke en intellectuele eigendomswetten en zijn eigendom van Onderweg Reflectie op Leven en Loopbaan. U heeft enkel toegang tot de informatie op - en toestemming deze informatie te downloaden van - www.onderwegadvies.nl voor (persoonlijk) particulier gebruik, tenzij anders aangegeven.

Bezoekers die gebruik maken van de informatie op deze website doen dit geheel op eigen risico.

Onderweg Reflectie op Leven en Loopbaan is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de websites waarnaar zij een link aanbiedt noch dat zij per definitie de zienswijze van deze websites onderschrijft.

© 2009 Onderweg Reflectie op Leven en Loopbaan

Fotografie:

Rob van Campen - Bouwkundig advies en fotografie

Webdesign:

Renzo van Rijswijk - WebQuotient Valide CSS!Valid XHTML 1.0 Strict

OnderwegNini ValetonT 06-12095889E info@onderwegadvies.nlKvK 34262854Disclaimer